Sivut

lauantai 26. huhtikuuta 2014

kynsien leikkuu :)

Leikkasin tänään kaikkien kanien paitsi Noksun kynnet, koska Noksuti osaa itse kuluttaa niitä, eikä ole koskaan jouduttu leikkaamaan. Älkää nyt ällistelkö tätä :D. Otin kuvia kynsie  leikkuusta, niin näette miten minä sen teen, kun sehän voi tehdä monella tapaa. Mutta tässä täm minun tyyli, paljon kuvia, koska kuvathan kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.
Teen näin, että toinen pitää kiinni ja toinen leikkaa. Pullan kynnet on helppo leikata, kun on niiiiin rento kani ;)
Ekassa kuvassa etu tassut. Laitan sormen kanin "kainalon" alle, niin se työntää itse tassuaan eteen päin. Tumppikin on aika rento kynsien leikkuussa.
Muumin kynnet.  Senkin kynnet on helppo leikata :). Silmätkin on sirillään, auringon paisteessa...
Fani, senkin kynnet ihan helppo leikata. Jotkut kynnet on kylläkin tummempia kuin toiset, mutta tarvittaessa taskulamppu auttaa :D

Ensin takatassut. Nopan tassuista täytyy pitää kiinni koska alkaa muuten potkia ja rimpuilla. Nopan kynsien leikkuussa käytän usein taskulamppua: taskulamppu polvien väliin, niin verisuonen näkee tummastakin kynnestä. Nyt en käyttänyt sitä :)

Sitten laitan tähän loppuun pojista muutaman kuvan. On muuten sanottava että tyttöjen tuki kohta on enää "viimeistelyä vailla". Pari maakiilaa, niin se on siinä. Laitan kuvia siitä sitten myöhemmin. Piti tätä Fanin ja Muumin juoksu-aitauksen aitoja vähän korottaa, kun oli viime kesänä Vilttiksen käytössä, ja se ei "ikinä" karannut, ja vilttis, ballis ja heinis olivat muuten siitä jänniä, että jos karkasivat, menivät lähes aina itse takaisin häkkiin. No, kohta pitäisi laittaa poikienkin juoksu-ulko-aitauksia, kun ne purettiin kokonaan viime syksynä...

Tumppi♥ auringon säteet tulee hassusti :D

Noksu♥ Muumi ja Fani kurkstelevat takana

Noksu syö, mutta tämän kuvan laitoi  kyllä Fanin mursu ilmeen takia ×D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti