Sivut

perjantai 15. toukokuuta 2015

Vastaukset!

(Olen tällä kertaa niin tylsä, etten jaksa odotella kauempaa, joten vastailen nyt kysymyksiin!)


lempi kani rotu?
Mulla ei sinäänsä ole lempirotua, oon enemmän risteytyskani-ihminen. Mutta jos jotain täytyy laittaa niin belgianjänis, ranskanluppa, kääpiöluppa, leijonanharjas, leijonaluppa sekä venäläinen ja hollantilainen ovat kivan tuntuisia. Toisaalta hermeliini tai kääpiöjäniskin kiehtoo. Maailmassa on niin monta hienoa kanirotua, ettei pysty valitsemaan vain yhtä tai kahta.

leijonaharjas vai este risteytys?
Paha kysymys.. Mutta valitsisin näistä varmaankin esteristeytyksen, vaikka leijonanharjas kuuluukin lempirotuihini.

hauskin puuha kanien kanssa?
Tykkään tehdä oikeastaan kaikkea kanien kanssa, joskus on mukava napata kani kainaloon ja hypyttää sitä, mutta loppujen lopuksi voiton vie se, kun saa vaan viettää aikaa rakkaitten karvakorvien kanssa.


onko jokin kani sinulle ykkönen?
Minä en tykkää jaoitella kaneja niin, että "tuo on ykkönen, tuo kakkonen jne". Mutta jos joku pitäisi valita, niin se on sitten Tumppi, vaikka kaikki ovat korvaamattomia ja tärkeitä.

luppakorva vai pysty korva kani?
Ei ole oikeastaan väliä. Onhan luppakorvat toisaalta suloiset, mutta pystykorvat tekevät kanista oikan kanin. Mutta kummatkin ovat kivoja omalla  tavallaan.

miksi aloitit kaneista kertomisen blogissa?
Vuonna 2013 aloin lukea ensimmäisiä blogeja. Silloin tuli mieleen, että jos sitä perustaisi oman blogin. Kauaa en blogaamisen aihetta miettinyt, vaan alkuvuonna 2014 tämä blogi sai alkunsa. Blogaamisessa minua kiehtoo eniten se, että saa kirjoitettua kaiken ylös, ja voi myöhemmin palata muistelemaan tapahtumia, ja varmistaa vaikka jonkun tärkeän tapahtuman päivämäärän.


hauskin juttu blogaamisessa?
Varmaan juurikin se, että saa kirjoitettua aajatuksensa ylös, ja voi myöhemmin lukea postauksia itse. 

oletko koskaan ajatellut ottaa lisää kaneja?
Tottakai on pyörinyt mielessä, mutta tällähetkellä se ei ole mahdollista. Kesällä pystyisin pitää enemmän, kun kanit ovat ulkona, mutta talvella joutuisin tinkimään paljon kanien tiloista, jotta saisin yhden tai toisenkin kanin mahtumaan. Oma hevostalli omalla pihalla mahdollistaisi parin jättikanin hankinnan, mutta tämä ei tule toteutumaan ainakaan lähitulevaisuudessa.

Jos voisit valita vain yhden kaneista kenet pitäisit omanasi?
Tähän vastasin jo ylempänä, eli ottaisin varmaan Tumpin, mutta kaikki ovat silti yhtä tärkeitä!


Kuka on "inhokki" kani? Vai voiko sellaista olla?
Sellaista ei voi olla ;)

Haluaisitko kaneja vielä lisää?
Olisihan pari jättikania ainakin kivoja, mutta eivät tällä hetkellä mahdollisia. Poikas suunnitelmia on pyörinyt myös mielessä, varmaan kesäksi saan suunnitelmat toteutettua. Tuskinpa voisin yhtäkään kotiin jättää. Mutta jos yksi tuntuu aivan täydelliseltä, niin sitten on mietinnän paikka.

Kuka on suosikki kanisi?
Varmaankin Tumppi, vaikka kaikki ovat ihania ja suosikkejani!♥

4 kommenttia:

  1. Hyviä vastauksia! :) Ja kiva postaus..;)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin tämän kommentin aiemmin vaikken vastannut, mutta minulla on omat tavoitteeni ja suunnitelmani joista kerron lisää jos poikue toteutuu :)

      Poista