Sivut

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Karkuri

'En ole saannut taaskaan postausta kehiin viikkoon, koska muistikortti päätti täyttyä, joten en saa kuvia, ja ilman kuvia ei synny inspiraatiota, eikä ilman inspiraatiota synny kunnollisia postauksia.
Tänään päätin kuitenkin tulla päivittelemään tätäkin blogia, vaikkei sen kummempia ole tapahtunut.   
Ennen ostosreissua tänään, menin tarkistamaan, että kaneilla on kaikki hyvin. Olin juuri päässyt kanien "alueelle", kun Durkku pomppi vastaan. Onneksi ei ollut mennyt mihinkään vaikka olikin karannut. Meidän kaneilla on aina hurjat karkureissut, koska ne pysyttelevät aina häkkien lähistöllä, lukuun ottamatta kahta vuosia sitten tapahtuneita karkureissuja..
Dursu söi ja jopa makoili ihan rauhassa, mutta aina kun meinasin napata sen kiinni, niin se pomppi kauemmas. Parin minuutin päästä se heittäytyi pitkäksi omenapuun alle, josta sain sen kiinni helposti. Koska meillä oli kiire kauppoihin, suljimme pikku tytöt siksi aikaa sisähäkkiin, ettei Durkku karkaa uudestaa,
Takaisin tullessani päästin kanit ulkotarhaan, ja seurasin jos Dursu näyttää karku paikkansa, se meni heti tutkimaan yhtä kohtaa, jossa verkko ei ollut tiiviisti maassa kiinni, vaan vähän löysästi. laitoin siihen kaiken maailman kivi viritykset sun muut, ja kanit pysyivät loppu päivän sisäpuolella ..huh.

2 kommenttia: