Sivut

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Lepakoita ynnä muita


Nyt olen saannut vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni, ja tyhjensin kanilan kesäkuntoon, koska kun kanit muuttivat ulos, jätin kaikki heinät ja muut sinne, ja otin vain tarvittavat matot ja kupit mukaan.   

Aluksi siivosin heinät ja likaiset matot pois, pesin Vessalaatikoita ja Biggerin, Pullan ja Nopan häkit, sekä pikkutyttöjen kopin. Matot odottelevat viellä, että saadaan painepesuri (joka on muuten taas rikki) käyttöön. Lopuksi kaikki tavarat takaisin sisälle.

Tyhjennetty kanila!


Shoppailu reissulla kävin ostamassa täydennystä kanien ruoka-varastoon. Perus burgess exceliä, genesis alfalfaa Noksulle, ja uutena makuna jotain Brit ruokaa. Näyttää maistuvan, mutta aluksi en viitsinyt ostaa isoa pussia, koska en tiedä miten tämä maistuu jne. Pikku pussi oli tosin järjettömän kallis, mutta ostettu mikä ostettu.


Ruoat sekoitettuna, joukossa on myös jotain kakkendaalia festival siemensekoitusta, koska pyysin iskää ostamaan mustista ja mirristä kaneille ruokaa, ja tottakai saimme sitten tälläistä.. Mutta sekoitetaan tämä nyt pikkuhiljaa muiden ruokien sekaan, että saadaan pois nurkista pyörimästä.

Duracell on alkanut pitää jotain kevät riehaa, joka onneksi alkaa olla jo ohi. Rakensi pesän koppiin, ja nyt ulkona menee jonnekkin nurkkaan kaivamaansa kuoppaan istumaan ja vartioi siellä.

 Kierivä koira :D


Meidän kesy lepakko. Löysin Pullan ja Nopan ulkoaitauksen sisältä kivestä lepakon, joka ei edelleenkään ole parin päivän päästäkään lähtemässä mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti