Sivut

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Nuppu-nenä 3v!


Meidän, meidän iki-ihana pikku Pulla täytti tänään kolme vuotta! Kohta sen voi laskea jo senioriksi! Muistan vauva Pullan niin hyvin, joten on oikeasti vaikea uskoa, että vuodet vierii niin nopeasti!
Otettiin Pullasta synttäri kuvat niin, että se sai olla vapaana, koska Pulla lukeutuu niiden kanien joukkoon mitkä antaa hyvin kiinni, joten uskallan pitää sitä vapaana.


Lopuksi laitoin viellä valjaat. Pulla juoksenteli ihmeellisen paljon, koska usein miten heti kun sen laskee maahan, se jämähtää siihen syömään. Nyt Pulla oli melkein koko ajan liikkeessä!
Reilun viiden minuutin kuluttua tapahtui se asia, mikä sattuu suhteellisen usein Pullan kanssa, eli se pelästyi yht äkkiä joten omia mörköjään ja alkoi säntäilemään. Vein sen sitten takaisin Nopan kanssa, niin rauhoittui taas.








Tein Pullalle ja hetki sitten vuoden täyttäneelle Durkulle yhteisen kakun, jota kaikki kanit tietenkin saivat. Mitään kummempia aineksia meillä ei ollut, niin laitoin pohjaksi näkkileipää, päälle salaattia, kurkkua ja pari pientä palaa banaania. Voitelin kuivahtaneet ruisleivät murskatulla banaanilla.Koristeeksi persiljaa ja 1 ja 3 kurkusta muotoiltuna. Kakku näytti ehkä hieman 13 vuotis kakulta, mutta siinä on 1 ja 3 erikseen :D. Hyvin maistui!

2 kommenttia:

  1. Sitä kyllä usein miettii, että mihin vuodet vieriikään. Meillä nuorimmainen koira täytti juuri kolme vuotta - ja siis JUURI ÄSKENHÄN se oli pennunpalleroinen. Kaneista vanhimmainen eli Saku täytti jo alkuvuodesta 6-v ja toiseksi vanhin eli Miina täyttää parin kuukauden kuluttua saman 6-v. Ei voi Miina olla vielä tuon ikäinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Ja kun miettii, että Noksu täyttää kohta 12vuotta. :D nuorin, eli Bigger on sentään viellä alle vuotias ;)

      Poista