Sivut

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Paljon on taas ehtinyt tapahtua


 Tänään sain vihdoin tehtyä tänne postausta, ja paljon on erilaisia asioita kerrottavana.





Mumski oli tuttuun tapaan (sama viime vuonna) sotannut peppuansa, tällä kertaa ei kovin pahasti, hiukan hännän tyven kohdalta. En oikein tiedä, mistä sen maha menee aina sekaisin..
Joka tapauksessa Muumi joutui siis pesuun, aluksi annoin sen jaloitella hetken, ja sitten alettiinkin itse asiaan. Mumski käyttäytyi pesussa hienosti, joten homma oli nopeasti hoidettu pois päiväjärjestyksestä.
Saa aina huomata uudestaan ja uudestaan kuinka ihana kani se oikeasti on, kun kannoin sitä takaisin ulkoilemaan, alkoi hän äkkiseltään nuolemaan. Ihana mumu♥



Tänään sain aikaiseksi siirtää Pullan ja Nopan ulkoaitausta, alkuperäiseen paikkaan. Noppa meni taas alkuun takajalka paukkuen, se on aina varuillaan uudessa paikassa. Pulla taas otti ihan rennosti, aluksi ei edes liikahtanut, jäi vain syömään.
Pikku hiljaa meno tasaantui, ja molemmat muuttuivat normaaleiksi.






Piirsin jotain havainnollistavaa viiva, että missä aitauksen rajat menevät. Tästä tuli todella iso! Kuvassa näyttää jotenkin pienemmältä.


Kävin sunnuntaina faunattaressa ostamassa Noksulle ruokaa, mutta hyllyt olivat ihan tyhjänä.. Noksu joutui pärjäämään pari päivää herkku linjalla, koska mitään muuta pellettiä, kuin genesistä se ei syö. Lisäksi annoin näkkileipää.
Nyt käytiin uudestaan, ja saatiinkin säkki ruokaa mukaan. Otettiin testiin myös heinäbriketit, koska Noksu ei tykkää syödä ollenkaan heinää heinänä, syö sitä tosi nirsoilevasti. Briketit näyttivät siltä, että ne olisivat käynneet jo kerran jonkun mahassa, eli lähinnä hevosen lannalta (:'D).
Noksu oli yön aikana jyrsinyt sitä jonkin verran. ja papanat olivat paljon isompia ja vaalemapia kuin aikoihin!


Keräsin voikukkia kaneille, ja oli pakko ottaa yksi (tai oikeastaan kaksi kuvattavaksi). Tulitikku aski havainnollistaa vähän kokoa. Täällä päin kaikki on isompaa.
Toisessa kuvassa on faunattaresta otettu kuva, koska siellä oli Durkun kaksoisolento! Durkku näytti pienempänä ihan samalta.


Loppuun arvonta mainos blogissa Bunny Life!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti