Sivut

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Peltoilua ja hyvää kanelipulla päivää!


Nämä meidän isot pojat, eli Tumppi ja Poksu eivät olekkaan päässeet pitkään aikaan blogiin, joten tässä postauksessa seikkailee lähes yksinomaan Tumppi.
Käytiin yhtenä päivänä pihan viereisellä pellolla kuvaamassa. Tumppi kyllä lähinnä söi poikki tuota sänkeä. Sillä on nyt myös ihan kamalan hurja karvan lähtö, alkaa pikkuhiljaa jo hellittää. Kuvista sitä ei ihme kyllä huomaa.






Achillea ja Nibling

Dursu ja Groke


Korjasin isojen poikie ulkoaitauksetkin, niin pääsivät muutaman viikon tauon jälkeen taas sinnekkin. Noksu ainakin innoistui kovasti, ja jaksoi viellä vanhoilla päivillä ottaa jonkin näköisiä spurtteja. Kuvastakin huomaa, että Noksun väri ei ole enää lähelläkään mustaa, koska se ruskettuu kesällä, eikä karva oikein ota lähteäkseen.


Tänään, 4.10 vietettiin myös kansainvälistä kanelipulla päivää, joten meidän kanelipullamme pääsi kuvattavaksi päivänsä kunniaksi.





Lauantaina Nibling, Propus ja Convallaria lähti uuteen kotiin, kaikki samaan paikkaan. Achillea ja Comeisa jää siis täydentämään meidän joukkoamme. Nimiä ollaan jo mietitty, muttei lyöty lukkoon.
Aquarius saa olla meillä viellä syyslomaan asti, mutta se on siis jo varattu. Grokekin on varattu, mutta ostajalla on mahdollisuus ottaa se vasta joulukuun puolella, niin pikku musta saa asua meillä siihen asti.

3 kommenttia: