Sivut

lauantai 6. helmikuuta 2016

Pientä kärhämää



 '
Tänään tuleekin peruskuulumiset pidemmän kaavan mukaan, kun kerrankin meidän pienessä suuressa laumassa tapahtuu jotain.
Jos aloitetaan näistä tylsistä eli Fantsun jengistä, Bigsusta sekä Tumpista. F:n tiimille ja Bigsulle  ei ole tapahtunut mitään. Mumu perhe, eli siis Mumski ja Heta, possuilee tuttuun tapaan, eli siis etsivät aina ruoka aikaan kaikki mahdolliset herkkupalat, ja aamulla odottavat jotain aamupalan tapaista, kuin eivät olisi koskaan ruokaa nähnytkään.
Tumppi on vihdoin oppinut pois tavasta, ettei se enää pissaa pörrömatolleni aina kun juoksee vapaalla jalalla siellä. Aluksi se ei tätä tehnyt, mutta sitten siitä tuli ihan joka päiväistä, mutta nyt ollaan palaamassa taas oikeille raiteille.




 
Pulla ja Noppa alkavat taas ärsyyntyä toisilleen, eivätkä jaksa aina oikein katsoa toistensa naamaa, mutta suurimmaksi osaksi kuitenkin ovat vallan mainioita kavereita ja istuskelevat vierekkäin. Mutta jos kärhämää tulee, niin Nopsu menee usein suosiolla koppiin piiloon, eikä ala enempiä riitaa haastamaan.
P ja N olivat myös eilen kynsien leikkuussa, ja Nopalla on jännä tapa, samoin kun Tumpilla, että ne nuolee koko ajan kun kynsiä, tai siis ainakin etutassujen kysiä leikataan. Tiedä sitten mistä johtuu. Nopan kanssa voisi ainakin johonkin stressiin juontaa, koska se stressaa aina sisällä, kanilaa mukaan laskematta, ja kynsien leikkuu on kuitenkin aina hiukan jännää.
Mörrillä oli nenän vuotoa paripäivää sitten toisessa sieraimessa, mutta myöhemmin kävi ilmi, että syy oli heinässä, joka oli painunut heinäsäkin pohjalle, eli luonnollisestikkin oli ihan pientä silppua. Koko ajan poika puuhaili oikein innokkaasti normaalina itsenään kaiken laista, mutta välillä tuli aivastus. Seuraavana päivänä oli nenäkin täysin kuiva, ja sen jälkeen ei ole mitään vastaavaa enää ollut.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti