Sivut

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Karkuri Heta



Pientä kuulumis postausta tähän väliin! Kesälomat alkoivat meidänkin kunnan peruskouluissa viime lauantaina, ja kesä loma alkoi.
Tumpin ja Mörrin ulkohäkkiä on kunnostettu sen verran, että ovat muutaman päivän nyt viettäneet siellä, mutta olleet viellä yöllä sisällä. Mörri yllätti positiivisesti, ja ne alkoivat Tumpin kanssa melkein heti kavereiksi pienten alku uhiteluiden jälkeen. Bigsustahan aikoinaan piti tulla Tumpille kaveri, mutta hän on sellainen perus poika kani, eikä siedä yhtään muita poikia, eikä edes kaikkia tyttöjä.
Nyt Tumpilla on kuitenkin taas kaveri ja kaikki muutenkin hyvin. Kun taas Heta on osoittautunut kaksi kertaa työläämmäksi kuin muut kanit viimepäivien aikana (kuvainnollisesti sanoen). Edellispäivänä hän oli kadonnut kokonaan, etsittiin lähistöltä, ja kaivamis äänten takia ymmärsin katsoa häkkien takana takana olevien levyjen väliin. Siellä oli yksikorva täysissä kaivaus puuhissa, mutta minut huomattuaan juoksi vastaan ja antoi kiinni. Korotettiin aitaa siitä kohtaa, mistä se oli ilmeisesti tullut yli. Loppu päivä meni taas ihan ookoo, mutta eilen Heta oli taas häkin ulkopuolella, mutta tällä kertaa näkyvissä. Antoi taas helposti kiinni. Tällä kertaa lammikon reunassa oli verkko aika paljonkin irti maasta veden laskemisen takia. Outoa vaan, ettei ketään muu ollut karannut, mutta toisaalta hyvä niin. Kolo tukittiin, ja tänään kaikki kanit ovat taas pysyneet oikealla puolella.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti