Sivut

torstai 15. tammikuuta 2015

Uusi harrastus!

Ihana laatu..
Me ollaan kanien kanssa aloitettu uusi harrastus, tuossa joululomalla, mutta en ole viitsinyt aiemmin kertoa täällä, koska silloin minulla ei ollut kuvia kaneista. Kuvat ja Esteet ovat kummatkin erittäin hienoja, mutta siitä saa pienen pinta raapaisun tästä meidän touhuilusta! 

MUMSKI:


Mumski oli yllättävän hyvä hyppääjä, se ymmärsi heti idean kun mentiin monta estettä perä jälkeen eikä aristele hieman suuremmillakaan esteillä (toki näin aluksi isommat esteet ovat olleet 35-40cm). Se on todella potentiaalinen hyppääjä, mitä vähän arvelinkin, koska se on rakenteeltaan hyppääjä.




PULLA:


Olen näköjään unohtanut kuvata Pullan hyppyjä, mutta se ei ainakaan näillä näkymin ole vielä kiinnostunut hyppäämisestä. Joitain pieniä se loikki satunnaisesti, mutta ei se mennyt vauhdilla montaa peräkkäin.


NOKSU:


Koska Noksuhan on vanha, sen kanssa mentiin täysin sen ehdoilla. En yrittänyt edes ohjata sitä ollenkaan. Kyllähän Noksu nuo enintään 10cm esteet hyppi mielellään, mutta isompia vain katseli ja jätti ne hyppäämättä.


TUMPPI:

  
Tumppi hyppi myös niitä isompia esteitä, joskin aika tökkivästi. Jouduin ohjailemaan sitä paljon. Joskin Tumppi on piakkoin 5 vuotta, niin senkin kanssa mennään aika lailla sen omilla ehdoilla :)



BIGFOOT:


Bigfootin täytyy harjoitella paremmin valjaissa olemista, ennen kuin voimme kunnolla paneutua esteisiin sen kanssa. Se nimittäin helposti alkaa jännitää niin paljon ettei uskalla edes liikkua!



FANTSU:

Fantsu on ymmärtänyt idean hyvin, mutta vaatii vielä paljon harjoitusta, sillä se kiertäisi isoimmat esteet mielellään tai vaihtoehtoisesti syöksyisi niiden läpi. Vauhtia tarvittaisiin myös hitusen lisää radalla. 




DURACELL:


Durkku ei ainakaan tähän mennessä ole oikein innostunut hyppäämisestä. Aika samaa tasoa Pullan kanssa, mutta me ei ollakkaan vielä luovutettu Pullan ja Durkun kaan osalta. Kyllä niistä hyppääjiä ainakin koti pihalle saadaan!


NOPPA;


Noppa on erittäin taitava, innokas sekä potentiaalinen hyppääjä, ja yllätti sillä täysin minut! Se hyppii mielellään isompiakin esteitä ja sille ei kestänyt hetkeäkään tajuta, että mikä se sellainen juttu on, että mennään muutamia esteitä peräjälkeen. Noppa on yhtä innokas hyppääjä kuin Mumskikin, että ne ovat tällä hetkellä meidän "ykkös tykkejämme".





Toivottavasti tykkäsitte, vaikka kuvat olivatkin epätarkkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti