Sivut

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kevät täällä, ja kevät siellä!


Nyt kanit ovat pistelleet rairuohot poskeensa! Tosin Noksulle ei edes kelvannut. (Miten oikeesti voi olla niin nirso, ettei ruohottoman talven jälkeen tuore, vihreä ruoho maistu? :D)
Muut kanit hyökkäsivät herkun kimppuun. Pari päivää annoin Noksun ruohon olla siellä, mutta kun se ei sitä syönnyt, niin annoin muiden jakaa sen keskenään.


Tässä jo kesää mietiskellen, Bigger ei oikein ole poika-sosiaalinen.. Kun vein kanit ulos, laitoin Noksun hetkeksi pikku-tyttöjen aitaukseen. No, Noksu meni katsomaan Biggeriä verkon läpi.. Biggerin ensireaktio oli heti pureminen ja aidan "kynsiminen". (Ihme ja kumma, että Biggerkin osasi toimia. Useimmiten tiukan se on sellanen nössö "jänishousu"..) 
Olisi aika harmi, jos Bigger joutuisi kesällä olemaan kokonaan eristyksissä muista pojista.





Aamulla kun tulin kanilaan ensireaktioni oli, että "Mitä sä Pulla oikeen teet?". Olin unohtanut sulkea Pullan ja Nopan kopin luukun, ja ne oli sitten päättänyt tulla kanilaan vapaaksi juoksentelemaan. Oven avattuani Pulla siis oli keskellä lattiaa, ja pian huomasin Nopankin Poikien häkin päällä. Eivät olleet onneksi ymmärtäneet syödä mitään. 
Tänään kävimme myös mökillä. Kanit olivat sen aikaa keskenään. Pääsivät vielä illaksi ulos.
Lähi aikoina on tullut kuvailtua vähän muutakin kuin kaneja, joten tähän loppuun viellä niitä!









6 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivoja kuvia! Kaneille ei saisi antaa raeruohoa, se sisältää myrkkyjä mitkä eivät ole hyväksi kaneille...etkö tiennyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa antaa, ei ole kaupasta ostettu, ei sisällä myrkkyä :)

      Poista
    2. Mistä olet siemenet saanut? jolla kasvatit itse ruohon?

      Poista
    3. En muista ollenkaan, silloin joskus kun nurmikkoakin istutettiin nii hankittu :) tarkkaan en tiedä että mistä... mutta joka tapauksessa :)

      Poista
    4. Ne onkin ne rairuohon siemenet jotka on suojattu myrkyillä, jotka ei oo hyväksi kaneille... Ja vaikka se ruoho ois ite kasvatettua nii ei se siemenissä oleva myrkky lähe pois. Näin mä oon ainkain asian kuullut ja ymmärtänyt

      Poista
    5. juu, mutta tämä kun ei ole rairuohoa :'D mulle on vaan opetettu joskus, että kaikki pääsiäisenä kasvatettu ruoho (myös ohra) ovat rairuohoja, joten siksi kirjoitin nimenomaan rairuoho :P

      Poista