Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Rentoa postailua pitkästä aikaa

 1. Yksikorvakani Heta 2&3. Papa-mies

Kolme asia postausta tullut peräkkäin, joten nyt on varmasti hyvä hetki tehdä vähän rennompaa postausta puhelimen napsuista.
Täytyy nyt ensiviikolla oikein urakalla pestä kanien mattoja, koska tänään siivouksen yhteydessä vaihdoin mattoja, ja sinne menivät viimeiset puhtaat. Pulla ja Noppa sai mennä tänään ulkoaitaukseen siivouksen ajaksi, muut (Bigsu ja tytöt) saivat juosta kanilan lattialla omilla vuoroillaan ollen koko ajan tiellä.
Fantsun jengille laitoin tänään tuon vanhan vessalaatikon viereen toisen, koska tuolle viiden jengille yksi tuntuu olevan vähän ahdas, kun a´kaikki yrittää sinne samaan aikaan mennä. 
Tumppi on aloittanut karvan lähdön, ja nenään on muodostumassa taas niitä iänikuisia karvanlähdön mukanaan tuomia kuvioita. Muut eivät ole viellä huomanneet kevään tulleen, ja ovat viellä täydessä talvikarvassa.

 1. Herkkusuu 2. Salaattia ja kuivaa ruohoa heille 3. Possutiimi koolla

1. Mörillä on cool tukka tätä nykyä :D 2. Omena oo ompompoo 3. Mörri







Pieni kuva viellä tyttöjen vessa järjestelystä. katsotaan nyt mitä he tästä meinaavat. Pullalle ja Nopallekkin olisi kivaa saada lisää vessa tilaa, kun ne tuppaavat pissaamaan vessalaatikon viereenkin, mutta niillä on tosi pienet ovet alakerrassa, ja nykyinen vessa menee siitä nipin napin. Sopivaa on tosi vaikea löytää, koska sen pitäisi olla pitkä, mutta tosi kapea. Ehkä viellä joskus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti