Sivut

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Hyvää juhannusta!



Tänään tultiin taas kotiin lappeenrannasta. Oli tosi kiva reissu, mutta oli ihana nähdä taas näitä kaneja :3. Vaikken ole ollut kotona edes kokonaista päivääkään, niin on solti tultu puuhailtua kaiken laista pupujen kanssa. Otin aika paljon kuvia, mutta julkaisen niitä sitten viimeistään maanantaina.


No, mennään kuitenkin asiaan: Fantsu rakentaa edelleenkin pesää, nyt oikein urakalla. Kantaa oikein isoja tuppoja heinää koppiin ja sitä rataa. Pesässä oli myöskin karvoja. Nyt onkin hyvä hetki nyppiä itsestään karvaa, kun sitä muutenkin lähtee! Fantsu oli myöskin käyttänyt Muumin karvoja pesässään.


Muumilla on nyt aika paha murkku ikä. Hyökkäilee hiukan liikkuvaa kättä kohti, muttei kuitenkaan pure. Muuten se on ihan normaali itsensä; tulee itse syliin ja pyörii jatkuvasti jaloissa. Toivottavasti tämä menee ohi yhtä nopeasti kuin Faninkin murkkuilu.



Näille "isoille" tytöille kuuluu hyvää. Mitään erikoista ei heille ole sattunut :)




Pojat olivat tänään puumökissä tutkimassa. Vähän meni tämä "ulkoilu"  sähläykseksi kanien osalta. Noksu pääsi nyppäämään yhden karva tuponkin Tumpilta, mutta eivät siis olleet sinäänsä samalla alueella, koska jaoin mökin kahtia jonkin moisen väliseinän avulla, että älkää hätääntykö :'D

Mutta kuitenkin, Hyvää juhannusta kaikille! toivottaa meidänkin poppoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti