Sivut

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

mitä meille kuuluu?


Lupasin teille postausta noista pojista, mutta se jäi sitten toteuttamatta, koska tyttöistä nyt on enemmän postattavaa.

Fantsu on alkanut tänään rakentaa pesää, ja minulla ei ole harmainta aavistustakaan, että onko se valeraskaana, vai saako se oikeasti pentuja. Noin kuukausi sitten kun olin poikia viemässä ulos, niin ajattelin avata ensin tyttöjen ovet, joten laitoin Tumpin odottamaan tyttöjen ulko koppiin. Olin ottanut kopista katon pois väli aikaisesti, mutta kopin se kulku aukko oli suljettu. Menin sitten pariksi minuutiksi vaihtamaan vesiä tai jotain sellaista. Siitä on kuitenkin aika kauan niin en muista tarkkaan miten se meni, mutta tytöillä oli kyllä mahdollisuus mennä sinne koppiin. En edes tiedä miksi olin  niin tyhmä että jätin ne vahtimatta... Sen näkee sitten myöhemmin, onko poikasia oikeasti tulossa, vai onko tuo vain valeraskautta.

Tänään kävin valjastelemassa Pullan ja Nopan kanssa. Noppa juoksi melkein sen koko ajan edes takaisin, välillä pysähtyen putsaamaan itseään. Pulla tutki vähän joka paikkaa. Välillä jäi maistelemaan vihreää ruohoa. Valjastelusta otin kuvia, mutta julkaisen ne  joskus myöhemmin:)

Käytiin tänään ostamassa se viime kerralla unohtunut Muumin hihna. Se on pienille koirille tarkoitettu oranssi hihna. Maksoi 6.95€ jos oikein muistan.

Perjantaina lähden Saimaalle, joten postausta ei ole luvassa viikkoon, paitsi jos huomenna jaksan teille jotain kirjoitella. Kanit jäävät kotiin, ja mummi luultavasti hoitaa niitä sen aikaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti