Sivut

tiistai 24. kesäkuuta 2014

kuvapostaus!!


Vaikka tämä onkin kuva postaus, niin kerron nyt hiukan  kuulumisiakin. On ollut aika hyvät juhannus säät. Juhannus aattona oli oikeastikkin hyvä sää mutta siitä eteen päin on ollut vähän kurjempi ilma: lauantaina satoi rakeita, sunnuntaina ukkosti, maanantaina satoi ja tänään jyrisee taas hieman. (Kaikkia varmasti kiinnostaa nämä säät :D). Postauksen piti tulla jo sunnuntaina tai maanantaina, mutta netti ei toiminut puhelimessa, tabletissa eikä tietokoneella. Varmaankin yuo ukkonen aiheutti jonkin vian tai jotain. Hups! Tuli aika paljon tätä muuta höpinää, mutta kerron nyt pikaisesti kanienkin kuulumiset. Fantsu rkentaa vielläkin pesää. Nyt pesä alkaa jo jokseenkin muistuttaa pesää. Muumin murkku ikä on alkanu laantua, mutta kyllähän se vähän hyökkäilee käden "kimppuun", mutta ei niin pahasti kuin perjantaina.
Noppa on alkanut huomattavasti "kesyyntyä" viime viikkojen aikana. Se tulee nykyään lähes joka kerta kun istuu niiden aitauksessa puolittain syliin. Sylissä se ei kuitenkaan kauaa jaksa istua. Pullasta ei kummempaa kerrottavaa ole, eikä liiemmin pojistakaan :)

Ps. Sivuun ilmeestyy kohta "poikueet" sivu, johon pääsee samalla tavalla kuin, "näin meillä" osioon, eli kuvaa klikkaamalla. Sen verran voin myöskin paljastaa, että tulossa on piakkoin uusi banneri!


 :'D










Fantsu nyppii karvaa pesää varten, suu täynnä heinää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti