Sivut

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

fantsun muksut!

Fantsun muksut ovat nyt 8 päivää vanhoja. Silmät ovat vielä kiinni. Tuo musta poikanen on sellainen "kova luonteisempi" pupun alku. Japsit ovat tuollaisia aika rauhallisia palleroita.


Tänään valjastelin hiukan poikien kanssa. Tumppi juoksi aivan innoissaan tehden välillä iloloikkia! Välillä täytyi tumpin mielestä käydä haistelemassa tyttöjä verkon läpi.
Noksu meni melkeinpä heti tyttöjen häkin luokse, etsimään isäpappaansa Vilttistä. Ne olivat aina sellaisia riitapukareita. Kumpikaan ei uhonnut muille kaneille.

Sitten kävikin kummasti ja vastaan tuli ihan "outoja tyyppejä".

Noppa yrittää öisin tunkea Muumin ja Fantsun puolelle, koska sillä ei ole tekemistä, kun ei pääse ulko aitaukseen juoksemaankaan. Koitin nyt ratkaista ongelman aktivointipallon avulla. Aluksi ajattelin mennä katsomaan palloja eläinkauppaan. Kävi kyllä "todella hyvä" tuuri, kauppa oli mennyt kiinni 9 minuuttia ennen... Päätettiin sitten mennä katsomaan aktivointipalloja tokmanniin joka on ihan eläinkaupan vieressä. Sieltähän löytyi jonkinlainen kissoille suunniteltu aktivointipallo, johon tietenkin saa laitettua jotain herkkua sisälle ja kani pyörittää palloa kunnes herkku tippuu pallossa olevasta reiästä. Ihme kyllä Noppa tajusi heti sen idean ja alkoi pyörittämään palloa. Pulla sen siaan tökkäisi palloa muutaman kerran eikä oikein älynnyt sen ideaa. Mutta aina kun pallosta tippui herkkuja Pullakin meni syömään niitä :)










3 kommenttia: