Sivut

lauantai 26. heinäkuuta 2014

pieniä ostoksia ja kuulumisia

Tänään ajattelin kunnostaa vanhan kantokopan. Muuten olisi luultavasti onnistunut, mutta kopassahan ei tietenkään ole ovea.. Eikä meiltä löydy mitään josta voisi edes tehdä oven, joten päätettiin käydä ostamassa uusi mustista ja mirristä. Kopan "mallin nimi" oli joku Atlas. Hinta 15.90€. Käytiin samalla Tokmannissa ruoka kaupassa. Sieltä ostin kaneille vähän herkkuja. Jotain Festivalin vihannes-jogurtti nappeja joita kanit rakastavat.

Sitten itse kaneihin. Muumin papanat ovat olleet nyt aika löysiä (luulisin tämän johtuvan salaatista, vaikka muista tuoreista sen maha ei menekkään sekaisin). Sen hännän alle oli tietenkin myös jäännyt kakkaa, joten pesin sitä vähän. Annoin ns. salaattien tilalla pajua, koska se sisältää paljon kaikkea terveellistä. Katson nyt että jos nuo "vatsa vaivat" helpottaisivat.

Röllin toinen korva on alkanut luppaantua! Ja alustava varaus yhdestä poikasesta on peruuntunut. Mutta uusi ostaja on jo tullut. Ostaja halusi Röllin tai Nallen. Mutta itsekkään en vielä tiedä ketä näistä kolmesta karva pallosta jäisi kotiin...


Muille kaneille ei sen kummempaa kuulukkaan. Tulevista postauksista vielä sen verran, että tulossa on kanien päivä kuvina ja kuvapostaus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti