Sivut

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

sitä sun tätä


Kaneille kuuluu yksinkertaisesti hyvää. Olen kyllä kuvannut todella paljon, mutten viitsi kauhean paljon kuvia tuohon vanhaan tietokoneeseen. Uusi kone odottaa vain asennusta, sitten tännekkin tulee varmaan kunnon kuvapostaus!

Viime viikonloppuna otin poikaset sisälle vähäksi ajaksi. Alun perin oli tarkoitus ottaa vain Muumin muksut, mutta kun Duracell näyttää olevan todella hyvä ystävä tuon viisikon kanssa. Se nukkuukin niiden kanssa. Joten Duracellkin pääsi loppujen lopuksi mukaan. Aluksi ainoastaan Duracell uskaltautui ulos, mutta kyllä ne pikkuisetkin sieltä perästä tulivat. Tummulille on muuten kasvanut poskipartaa ja tukkaa!


Tänään otin Pullan ja Nopan pellolle tutkimaan, nyt kun se on puitu. Sain hieman erilaisia kuvia pitkästä aikaa. Noppa pysytteli aluksi pellon reunassa, mutta uskaltautui lopulta vähän pidemmällekkin. Pulla keskittyi suurimmaksi osaksi syömiseen, mutta innostui myös juoksemaan oikein kunnolla. Siitä näette täälläkin kuvia myöhemmin. Huomenna ajattelin ottaa myös pojat tutkimaan uusia paikkoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti