Sivut

lauantai 21. helmikuuta 2015

Helmikuisia kuulumisia

Huomasin, että olen tehnyt helmikuun aikana vain neljä postausta! Joten siksipä ajattelin tehdä tälläsien vähän "hömppä" -postauksen.

Tänään hypyttelin Noppaa ja Mumskia, josta on tulossa postaus. Kanit ovat päässet tavallista useammin nyt hiihtolomalla ulkoaitauksiin ulkoilemaan, ja siitä ne ovat tykänneet kovasti.
Myöskin kirppareilla on tultu seikkailtua. Kolme mattoa tarttui mukaan; kaksi n. 1-1,5metriä pitkää kolmella eurolla ja yksi 4-6metriä pitkä viidellä eurolla! Nyt on ollut sitten mattojen solmimista, koska pätkisin tuon isoimman maton neljään osaan, ja silloin olikin luvassa niiden solmimista, etteivät purkaantuisi.
Ostin myös viidellä eurolla käyttämättömät H-valjaat- Enhän minä niitä oikeastaan tarvitse, mutta onhan se hyvä olla varavaljaita, jos ne yleeensä käytössä olevat hukkuvat tai rikkoontuvat.

Loppuun vielä viime kesäinen kuva Pullasta ja Nopasta. Loskan ja jään keskellä tulee huomanneeksi, kuinka paljon kaipaakaan kesän lämpöä ja vihreitä nurmikoita...

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoos! Kiva kun jotkut jaksaa kommentoidakkin :) se on aina sellainen päivä piristys, itekkin koitan parhaani mukaan kommentoida toisten blogeihin;)

      Poista