Sivut

torstai 5. helmikuuta 2015

Muumi 1v!


Tänään meidän pikku-Mumski täytti vuoden! Kohta meillä on siis vuosi yhteistä aikaa takana. Muistan sen päivän, kun Muumi tuli meille. Se oli uskomattoman pieni, valloitti heti kaikkien sydämmet nuolemalla ja tunkemalla syliin joka paikassa.
Mumski on mahtava kani, toista sellaista ei olekkaan. Se on todella, siis todella, sosiaalinen ja rohkea. Ei pelkää uusiakaan ihmisiä ja antaa pallotella ihan miten vain. Se yrittää aina parhaansa ja on innokas oppimaan uusia temppuja.

Joten, onnea Milkshake 1v!

Pikku-Muumi, 2,5kk♥




 Lunta on niin paljon, että kanitkin uppoaa. Onneksi tuon kymmenen sentin höhhölumen alla on pientä hangen kantoa. Muumi muuten tykkäsi tosi paljon höhhöisestä lumesta! Se työnteli sitä etukäpälillään ja loikki onnellisena. Lopuksi otin siltä hetkeksi hihnan pois, että sai mennä hetkisen vapaalla jalalla.

 Kaneille täytyi toki tehdä kakkuakin Mumskin juhlien kunniaksi. Pohjana näkkileipä ja sitten omenaa, porkkanaa, hieman kurkkua ja banaania sekä päällä ripaus kuivattua persiljaa. Kyllä kaneille vaan maistui! Saa nähdä jaksaako nuo isot pojat (Tumppi ja Noksu) syödä kaiken, kun tuon lisäksi oli vielä kani-keksi, vähän pellettiä ja kakuista ylijäävät pari porkkanan siivua kaikille.

Sitten vielä Mumskin oma kakku!

6 kommenttia:

  1. Onnea Muumille! Ja kakku näyttää herkulliselta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Mumskin puolesta♥ ja luultavimmin olikin herkkua, kaikille ainakin näytti maistuvan ja isotkin pojat jaksoivat syödä kaiken :)

      Poista
  2. Tosi ihania kuvia! :) Onnea Muumille.

    VastaaPoista