Sivut

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Mumski ja Noppa treenaa!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12162903/?claim=2bab8mp96xk">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>


Eilen hypyttelin pitkästä aikaa Mumskia ja Noppaa. Hienostihan ne taas menivät. Uskalsin jopa korottaa yhtä estettä n. 45 cm korkeuteen. Javaivatta sekin mentiin. Ehkä ensikerralla mennään jo puolta metriä!
Suunnittelin, että voisin kaneista laittaa liikkuvaa kuvaa tänne, kunhan saan aikaiseksi kuvata. Ainoastaan siinä on se mutta, että en osaa editoita yhtään!

Noppa


Noppa meni tavalliseen tapaansa reippaasti ja hienosti. Ainoastaan yhdessä kohtaa, kun koitin estettä hieman korottaa niin Noppa sukelsi esteen läpi, niin kuin alemmassa kuvassa näkyy. Jos esteessä on joku kanin mentävä kolo, niin Noppa menee siitä läpi. Muurasin kolot lumella umpeen, niin johan alkoi sujua!




Muumi


Muumilla on tosi hyvä hyppy tyyli. Tällä kertaa hän päätti kuitenkin olla mökö, ja hypätä vain toiseen suuntaan. Toinen suunta kuitenkin sujui vallan mainiosti!


Lihapullako?
Ensikerran tavoitteena on radan pidentäminen. Tähän mennessä on ollut neljä estettä peräkanaa. Esteiden korottaminen puoleen metriin. Mikäli nuo viellä sujuvat samalla lailla kuin eilenkin.

Olen ahertanut kolme iltaa blogin parissa kanien sivuja muokkaillen. poikuuet-sivulle lisäsin myös lisää kuvia Muumin poikasista.
Huomenna tulee varmaankin taas postaus (?), jossa laitan vähän vanhoja kuvia aikaväliltä 2012-2013 varmaankin. Luvassa on siis ainakin Nopan ja Pullan vauva kuvia ja kuvia edesmenneistä kaneistani Vilttiksestä ja Balliksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti