Sivut

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Nalle myynnissä!


Nalle on nyt siis myynnissä! Mukaan saa pussin tuttua ruokaa ja epäviralliset "paperit", tarkeampaa tietoa varsinaisessa myynti ilmoituksessa: täällä!

Laitampa tähän samaan vielä kuulumiset. Eilen olin valjastelemassa Tumpin ja Noksun kanssa. Siitä en kuitenkaa  tarkemmin kerro, koska teen siitä oman postauksen.
Laajensin tänään Pullan ja Nopan ulkoaitausta, ainakin puolet suuremmaksi. Noppa uskaltautui tänään melkein syliin, ainoastaan toinen takatassu oli maassa. On kiva huomata, että Noppa alkaa pikku hiljaa luottaa enemmän ja enemmän ihmisiin!
Pikku tytöille ei kummempaa kuulu. Nyt huomasin vasta, että Duracell ja Nallehan ovat kasvaneet ihan valtavasti! Juurihan ne olivat pikku nakkeja...
Muumin muksuista pienimmällä oli vielä silmä kiinni. Kaikilla muilla on ollut jo monta päivää auki. Huuhtelin silmää varovasti, niin johan alkoi aueta!  Ne on kyllä niin mahdottoman suloisia♥

Kuivasin eilen vadelmaa ja siänkärsämöä kaneille talveksi. Kuivaan varmaan vielä jotain.. Eilen kävin mustissa ja mirrissä ostamassa kaneille ruokaa. Mukaan tarttui myös trixien 100ml juomapullo näyttelyitä varten, johon suunnitelmien mukaa lähdetään marraskuussa kahden kanin voimin.

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana kanin poikanen ja miten paljon muitaki ihania kaninpoikasia ja kaneja! ihania :)
    Oisin varma ostaja pupunalle, mutta välimatka 600km on kyllä liian pitkä tässä tapauksessa :/
    Toivottavasti nappula saapi kivan kodin :). Blogi on kyl niin yli herttanen että pakko miun on jäädä oottamaan lisää kuvia! :)

    http://noffi-rakkautta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Nalle saikin jo kodin ja lähtee keskiviikkona kohti uutta kotia!

      Poista