Sivut

torstai 7. elokuuta 2014

Uutisia


Tällä kertaa on tälläisiä uutisia, jotka ovat toisaalta hyviä ja toisaalta huonoja. Nimittäin tänään Rölli lähti kohti uutta kotia. Mukaan sai epäviralliset paperit ja pussin tuttua ruokaa. Sinäänsä ajattelin tätä myöskin huonona, koska olisin hyvinkin voinnut pitää kaikki, kun ne ovat niin suloisia jne. Mutta jos ajattelee järkevästi, tämä oli hyvä ratkaisu, koska en voi pitää kuin kahta poika kania samaan aikaa :D. Joten lopulta nämä uutiset olivat hyviä :D. Nallekin luultavasti myydään kohta, mutta ostajia ei ole vielä ilmoittautunut.


Pesin Muumin peppua tänään, koska sillä oli jokin aika sitten niitä vatsavaivoja. Kaikki keltainen väri ei vielä lähtenyt, mutta puhdistui oikein paljon! Muumin vauvat täyttivät tänään viikon, kaikki ovat vieläkin hengissä ja karvaisia! Yksi on luultavasti luonnonsiamsoopeli, yksi luonnonsoopeli ja loput neljä ovat ilmiselviä luonnonharmaita.

Kuvan laatu onkin ihan parhaimmasta päästä :'D

Eilen kuivasin kaneille baanaania ja tänään leivoin "keksejä". Kekseihin laitoin ruisjauhoa, raastettua omenaa ja vähän vettä. Sitten vaan uuniin.

                                          Kuvassa vielä kaikki pallerot koossa :3

Pari päivää sitten hypytin hiukan poikia, Pullaa ja Noppaa. Korkein este jonka menivät oli noin 30cm, että ihan pieniä mentiin :)


Olin Pullan ja Nopan kanssa valjastelemassa noin viikko sitten, niin laitoin siitäkin sitten pari söpöä kuvaa.


2 kommenttia: