Sivut

tiistai 19. elokuuta 2014

päivitystä: Muumin muksut varattavissa!


Muumin muksut ovat nyt varattavissa, ja ne luovutetaan uusiin koteihin reilun kolmen viikon päästä. tästä myynti-ilmoitukseen! Yksi on jo alustavasti varattu. Ja tuleva ostaja ehdokas tulee katsomaan pikkuisia ensiviikon lauantaina.

Nallen tilanteesta vielä, sitä tullaan hakemaan uuteen kotiin ylihuomenna. Kerron sitten huomenna tai viimeistään ylihuomenna tarkemmin. Sitten onkin Fantsun poikue myyty, paitsi ei tietenkää Duracellia, joka jää siis kotiin.

Kaikille "isoille" kaneille kuuluu hyvää. Eipä olla kummempia puuhailtu. Koitan tehdä sen kuvapostauksen tässä joku päivä :)

6 kommenttia:

  1. Onko ilmoitukseen päässyt virhe vai miksi luovutat poikaset jo noin nuorina? Kanin luovutusikä kun on 8 viikkoa, eikä poikaset ole millään riittävän vanhoja vielä kolmen viikon päästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luovutus ikä on jo seitsemän viikon ikäisinä :), ja ilmoituksessa ainakin pitäisi lukea reilun kolmen viikon päästä, mutta saattaa olla jokin virhe tullut. :)

      Poista
    2. Seitsemän viikkoa? Itse olen kyllä ymmärtänyt että kanin voi luovuttaa aikaisintaan 8 viikon ikäisenä...

      Poista
    3. En enää jaksa kinastella tästä, joten sanokaa vaan ihan mitä vaan..

      Poista
    4. Omaa kommenttiani en tarkoittanut millään pahalla (olen siis ensimmäisen kommentin kirjoittaja). :) Siksi asiasta alunperin mainitsin, kun ajattelin ettet välttämättä ole tietoinen asiasta (kuten et nähtävästi ollutkaan, mahdollisesti sekoittanut kanin luovutusiän jonkin muun eläimen luovutusikään?).

      Toivottavasti kuitenkin tämän jälkeen luovutat kanit vasta silloin kuin kuuluukin, sillä millekään eläimelle ei ole hyväksi muuttaa uuteen kotiin liian varhain. Kaikki eivät luovuta kaninpoikasia edes vielä silloin kahdeksankaan viikon iässä, sillä monesti kani ei ole vielä silloinkaan riittävän kehittynyt muuttaakseen uuteen kotiin.

      Toistan vielä että en missään nimessä tätäkään kommenttia pahalla tarkoita, vaan ihan hyvässä hengessä tätä kirjoitan. Kuitenkin kun on kyse eläinten hyvinvoinnista, niin ei voi alkaa esim. luovutusiän suhteen lipsumaan. :)

      Poista
    5. En nyt halua olla töykeä, mutta luovutan kanini uusi koteihin 8viikoisina, niin kuin tähänkin mennessä kymmenen vuoden aikana, ja totesin vain että 7viikoinen on periaatteessa valmis uuteen kotiin, mutten missään nimessä itse antaisi kanejani vielä silloin mihinkään, anteeksi jos selitykseni on ollut epäselvä mutta toivottavasti nyt ymmärsit :) ja reilun kolmen viikon (lähemmäs neljän) päästä ne ovat jo luovutusikäisiä eli sen 8vk. Asia on ainakin minun osaltani loppuun käsitelty. :)

      Poista