Sivut

maanantai 15. joulukuuta 2014

15. luukku: top 10- kaniblogit


Tänään olisi luvassa top 10- kaniblogit. Tulisi oikeasti mieli laittaa paljon enemmänkin blogeja kun löytyy niin paljon kaikkia ihania suloisine kaneineen. Keräsin kuitenkin muutaman mielestäni parhaimman:



Eiköhän tämä blogi löydy kaikkien kani ihmisten top 10 listalta? :D mutta kukapa siitä ei pitäisi. Postauksia tulee aika usein, eivätkä ne ole äkkiseltään hutaistuja postauksia ilman minkään laista aihetta. Blogissa on myös hienoja kuvia ihanista pupuista.



Tässä blogissa postauksia tulee harvemmin, mutta silloin kun tulee ne ovat huolella tehtyjä. Ulkoasu on todella kaunis, samoin kuin kuvatkin, siitä paljon plussaa. Silloin tällöin syntyy myös aivan mahdottoman suloisia poikasia, joiden kasvua on mukava seurailla.



Kiva blogi, jota on aina mukava palata lukemaan. Ihanat kanit seikkailevat blogissa ja tekstiä on  kiva lukea!



Kai tämän voi kani blogiksi laskea, vaikka siellä silloin tällöin esiintyykin marsuja, lampaita ynnä muita? Blogi on jo pelkästään kanienkin osalta aika sekalainen sakki: on pörröistä, pientä, suurta, luppakorvaa ja pystykorvaa.. ym. Postauksia voisi tulla useammin, ja postausta odottaa aina innolla. Vuodessa syntyy myös muutama poikue, joiden kuvia ja kuulumisia on kiva katsella.



Näiden kanien touhuilua on kiva seurailla, tekstit ovat sopivan pitkiä ja usein mielenkiintoisia. Täytyy myös oikein erikseen mainita, että kuvat ovat todella kauniita!



Heti alkuun täytyy mainita, että blogi olisi tässä listassa huomattavasti ylempänä, jos postauksia tulisi useammin. Blogissa on kivasti paljon eri näköiskä pupuja sekä hienoja kuvia!

7. Kaninpäiviä

Kiva blogi, mukavan oloiset kanit ja sujuvaa tekstiä, ei oikein ole muuta lisättävää :P



Kiva blogi, kivat kanit ja kirsikkana kakun päälle kivat postaukset. Mitäs siihen enää lisäämään :D


Kaksi viimeistä blogia oli todella vaikea valita, mutta päätin kuitenkin laittaa  tämän yhdeksänneksi. Kivoja postauksia höystettynä suloisilla pupuilla!

10.  Pupunpaja


Tämä blogi oli pakko laittaa vielä tähän loppuun, koska se on "erilainen kuin muut". Blogista saa usein kivoja ideoita kanimaiseen askarteluun ynnä muuhun näpertelyyn. Blogissa on myös suloinen pikku-Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti