Sivut

lauantai 20. joulukuuta 2014

20. luukku: DIY: kanien piparit


Tänään on vuorossa kanien joulupipari ohje. Kukapa ei haluaisi antaa kanillensa lahjaksi pipareita?


Tarvikkeet:

ruisjauhoja
vettä
esimerkiksi porkkanaa, näkkileipää, kanin omaa pellettiä tms.

1. Ota astiaan vettä. Lisää ensin joukkoon vihannekset/hedelmät tms. pilkottuna/murskattuna. (Itse käytin porkkanaa, näkkileipää, pellettiä ja kuivattua vadelmanlehteä ja siankärsämöä.


2. Lisää sen verran ruiskauhoja, että taikinasta tulee aika tiivistä (katso yllä olevasta kuvasta)


3. Muotoile taikina (piparkakkumuotilla) leivinpaperin päälle. Laita uuniin paistumaan 225 asteeseen, siksi aikaa, kunnes pipait ovat kypsän näköisiä. (Itselläni piparit olivat liian kauan, ja ohuimmat vähän paloivat)


4. VALMIS!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti