Sivut

tiistai 2. joulukuuta 2014

2. luukku: kanien päivä!


Toisessa luukussa kerron tiivistetysti meidän kanien normaalin arkipäivän kulusta.

Aamulla ennen kouluun lähtöä käyn katsomassa kaneja. Ei siinä paljon ehdi tehdä, mutta katson, että kaikki on kunnossa: lisään vettä ja heinää.

Koulun jälkeen käyn katsomassa kaneja. Jos sää vain sallii, niin vien ne ulokotarhoihin juoksentelemaan hetkeksi. Tänään sää oli hyvä, joskin alkaa olla jo aika kylmä.

 Älkää pelästykö kuvan laatua ;) kanilassa on niin kauhean hämärää jne jne

Kaikki kanit viedään samaan aikaan ulos kahden ihmisen voimin. Duracell, Fantsu ja Mumski kantokoppaan, Bigger kantokassiin ja loput syliin. Kyllähän siinä pari päivää sitten kävi niin, että Noksu alkoi rimpuilla, joten Pulla pääsi tipahtamaan. Se ei sentään mennyt mihinkään. Sitten karkasi Noppa. Se ei välttämättä olisi saannut hirveää panikki kohtausta, mutta koirat alkoivat haukkua, joten se säntäili pitkin pihaa. Minä sitten kanit sylissä menin sen perässä. Lopulta sain sen kuitenkin kiinni. Koitetaan nyt, jos vaikka selvittäisiin jatkossa ilman tälläisiä kommervinkkejä.


Ennen                          -                       Jälkeen

Sen aikaa kun kanit olivat ulkona siivosin niiden häkit, tai melkein koko kanilan siinä samassa. Sitten kanit takaisin sisälle!


Oli pakko kuvata salamalla, kun kamera ei muuten suostunut lainkaan yhteistyöhön.. Mutta tänään kanien ruokalistalla oli pellettiä, näkkileipää ja salaattia.
Loppuun vielä murkinoiva Bigfoot ♥

Toivottavasti tykkäsitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti