Sivut

torstai 17. joulukuuta 2015

17. Luukku: Sade




Nimi: Sade
Lempinimi: Sama kuin virallinenkin nimi, eli Sade.
Syntymäaika: Kukaan ei muista tarkkaan, mutta kesä 2004.
Lempiruoka: Rakastan ihan kaikkea ruokaa, mutta masikat vie kyllä voiton!
Inhokki ruoka: Minulla ei ole sellaista. Miten joku kani tai mikään elävä olento yleensäkkään voi inhota jotain ruokaa?
Paras muisto 0-1 vuotiaana: Kun oltiin sellaisessa juoksuaitauksessa äitin kanssa, ja siinä ei ollut kattoa, ja heti kun hetkeksi meidät jätettiin vahtimatta, niin me karattiin kaikki, pysyttiin kyllä pihalla näkyvillä, mutta ei annettu ottaa kiinni.



Paras muisto 2010: Kesällä kiipesin aidan yli, ihan suoraa aitaa pitkin, ja menin mansikka maalle syömään mansikoita. Omena puiden alle tykkäsin myös karata. Muualle en ikinä lähtenyt.
Paras ystäväsi: Nokinenä ehdottomasti. Vaikka Noksu oli leikkaamaton, minkä takia asuttiin tietenkin erihäkeissä mutta oltiin naapureita. Joku varmaan ihmettelee, että eikö me stressaannuttu, kun hormonit hyrrää, mutta ei me oltu sellaisia. Kerran meillä oli kuitenkin poikue.
Miksi: Jotenkin oltiin vaan hyvää pataa keskenämme. Kai meissä jotain samaa on.


Paras yhteinen kokemus parhaan ystäväsi kanssa: Meillä on ollut kaiken laista, mutta tottakai poikue jäi mieleen. Kaikki kuitenkin kuolivat n. 1vuoden iässä tai aikaisemmin, koska eivät olleet saanneet tarpeeksi ravinteita, kun olin vähän touhukkaampi äiti, ja tein mielummin kaikkea muuta kuin hoisin poikasia.
Pidätkö lumesta: Tottakai, lumi kuuluu talveen, ja onhan siinä mukava temmeltääkkin.
Lempipuuhasi: Mansikoiden syöminen!
Kotihäkkisi paras paikka: Asuin tosi monessa eri häkissä, mutta tämän hetkinen Tumpin (ja ehkä Mörrin?) kesäasunto oli se missä majailin eniten, ja siellä tykkäsin olla kopin päällä, tai tuossa kulmassa missä olen alla olevassa kuvassakin.
Miten ystäväsi kuvailisivat sinua kolmella sanalla: Utelias, sosiaalinen, ahne.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti