Sivut

perjantai 4. joulukuuta 2015

4. Luukku: Niiskuttava nipsu


Kuva minusta
Nimi: Niiskuttava nipsu
Lempinimi: Niin sanottu virallinen lempi nimi on Bigfoot, mutta usein Bigsuksi ja Biggeriksi kutsutaan. Välillä olen myös Nipa.
Syntymäaika: 31.7.2014
Lempiruoka: No, tykkään tosi paljon kuivatusta ruohosta, ja kaikki ihmettelee kun popsin sitä yhtä innokkaasti kuin tuorettakin.
Inhokkiruoka: Eipä pahemmin ole. Vadelmat ovat kylläkin aika inhottavia.
Paras muisto 0-1 vuotiaana: Se, kun muutimme Nauravan niiskun eli Harmulin ja Tuhisevan tuutikin eli Tummulin kanssa omaan häkkiin. Se taas ei aluksi ollut ollenkaan mukavaa, kun jäin yksin. Aluksi pelotti, mutta nykyään en voisi edes kuvitella asuvani jonkun kanssa.
Paras muisto tänä vuonna: Se, kun minulle tehtiin uusi ulkoaitaus, ja pääsin karkaamaan sieltä. Vaikkakin pyörin vain pihalla, mutta oli kivaa katsella vähän muitakin maisemia.




Paras ystäväsi: Tällä hetkellä ei ole parasta kaveria, kun en ole kauhean sosiaalinen, enkä tule siis oikein muiden kanssa toimeen. Lapsuudessa parhaita kavereita oli Hiljainen hemuli eli pikku-mumu ja Hymyilevä hattiwatti eli pikku-kaksonen. Totta kai, oltiin poikien (Harmuli ja Tummuli) kanssa hyvää pataa keskenään, kun meillä oli oma poikamies boksi.
Miksi: Tällä hetkellä ei ole sydän ystävää, koska en tule oikein muiden kanssa juttuun.
Paras yhteinen kokemus parhaan ystävän kanssa: Tummulin ja Harmulin kanssa muutto pois äitin luota oli ihan parasta!




Pidätkö lumesta: En pahemmin innostu siitä, mutta minulla ei ole mitään sitä vastaankaan.
Lempi puuhasi: Tykkään puuhailla omassa rauhassani, ja tarpeen vaatiessa rynnätä piiloon, se on tärkeää selviytymisen kannalta. Vieraista ihmisistäkään ei nimittäin koskaan tiedä mitä ne meinaa.
Kotihäkkini paras paikka: Tykkään olla joko yläkerrassa, jossa on mukavan suojaisaa, tai sitten alhaalla tietyssä nurkassa, josta näkee hyvin muut kanit, ettei ihan yksin tarvitse olla.
Miten ystäväsi kuvailisivat sinua kolmella sanalla: Varovainen, epäluuloinen, ystävällinen (ainakin ihmisiä kohtaan).


Minä pienenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti