Sivut

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

9. Luukku; Nuppu-nenä


Kuva minusta


Nimi: Nuppu-nenä
Lempinimi: Joka pelkkä Pulla tai Pultsu.
Syntymäaika: 4.7.2012
Lempiruoka: Tykkään tosi monesta eri ruoasta, mutta viisaana kanina, lempiruokani on tietenkin banaani!
Inhokkiruoka: En inhoa mitään, eikä heti tule edes mieleen mitään mistä en oikein tykkäisi. Kurkku varmaan jää silti viimeiseksi.
Paras muisto 0-1vuotiaana: Silloin parhaita muistoja oli varmaan, kun sain tutustua moneen eri kaniin, mutten sopinut kenenkään kaveriksi, joten jouduin olla viellä yksin. Myöhemmin sain Nopankaveriksi.
Paras muisto tänä vuonna: Tämän vuoden paras muisto.. hmm, on ollut aika tasapaksua, eikä mitään kohokohtia ole ollut, mutta synttärit oli siinä mielessä kivat kun sain herkkuja.




Paras ystäväsi: Noppa tietenkin. Muiden joukkoon en ole oikein sopeutunut, mutta Nopsun kanssa tullaan hyvin juttuun, ainakin suurimmaksi osaksi.
Miksi: Koska asuin noin vuoden yksin, ja sitten sain kaverikseni Nopan, jonka kanssa tultiin toimeen heti, tai ainakin minun kannaltani. Ollaan juuri sopivan erilaisia, mutta tarpeeksi samanlaisia.
Paras kokemus parhaan ystäväsi kanssa: Se kun ollaan vieraassa paikassa, ja Noppa pelkää mua, jos tulen yllättäen, en voi vaan käsittää miksei se tunnista mua vieraassa paikassa.




Pidätkö lumesta: No joo, tykkään ihan, olen aika neutraali sen kanssa, en leiki yleisesti ottaen lumessa, niin kuin jotkut vähemmän viisaat tekevät.
Lempipuuhasi: Tämä oli helppo, nukkuminen tai syöminen.
Kotihäkkisi paras paikka: Yläkerta,  sen me vähemmän siistitkin pidämme ihan aina siistinä, ja sieltä pystyy katselemaan muiden poksien asukkaitakin.
Miten ystäväsi kuvailisivat sinua kolmella sanalla: Rauhallinen, ahne, lempeä.




Minä pienenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti