Sivut

maanantai 7. joulukuuta 2015

7. Luukku: Milkshake


Kuva minusta


Nimi: Milkshake
Lempinimi: Muumi, usein kutsutaan Mumuksi tai Mumskiksi.
Syntymäaika: 5.2.2014
Lempiruoka: Olen ihan hulluna banaaniin, voisin syödä vaikka koko banskun yksin!
Inhokkiruoka: Kysympähän vaan, mutta voiko mitään ruokaa muka inhota? Minulle ainakin kelpaa kaikki mahdollinen mitä saa syödä, ja sellainenkin mitä ei saa.
Paras muisto 0-1 vuotiaana: Kun tulin tänne, ja Fantsu ei tykännyt musta, joten sain väliaikais häkin, ja karkasin sieltä yön aikana monta kertaa, kerran kiipesin sänkyyn, ja kävelin omistajani naaman päältä, ja lisäksi pissasin sänkyyn. Sain myös poikueen, jota hoidin ihan hyvin!



Paras muisto tänä vuonna: Tämänkin vuotinen poikue, joista harmillisesti Fantsu tappoi muutaman, vaikka se on ihan ymmärrettävää, kun tunkeuduin samaan pesään.
Paras ystäväsi: Fantsu ja Dursu. Ja voinpa myös sanoa, että Tofu ja Heta. Meillä on täyden kympin porukka, vaikka itsesanonkin.
Miksi: Fantsun kanssa ollaan oltu kavereita alusta asti, ja Dursu liittyi myöhemmin mukaan. Ja kaikki kuuluu meidän poppooseen. Ja olenhan minä vähän sellainen kaikkien kaveri, vaikka Dursulle saatan joskus hermostua, jos se ei tottele.
Paras yhteinen kokemus parhaan ystävän kanssa: Meidän yhteinen pesä Fantsun kanssa. Loppujen lopuksi pystyttiin hoitamaan poikasia yhdessä, niin toinen sai pitää vapaata, vaikka Fantsu olikin hiukan hurja.




Pidätkö lumesta: Tykkään! Ihan parasta ruoan jälkeen!
Lempipuuhasi: Joskus tykkään hyppiä esteitä, mutta eniten tykkään olla paijattavana, tai hengata kavereiden kanssa.
Kotihäkkisi paras paikka: Minäkin sanon, että koppien edessä oleva taso. Niin moni on sitä selitellyt, joten minun ei kai tarvitse siihen paneutua.
Miten ystäväsi kuvailisi sinua kolmella sanalla: Ahne, sosiaalinen, kaikkienkaveri.




Minä pienenä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti