Sivut

tiistai 22. joulukuuta 2015

22. Luukku: Nokinenä





 Nimi: Nokinenä
Lempinimi: Noksu, tai Poksu.
Syntymäaika: 1.11.2003
Lempiruoka: Ehdottomastikkin genesis alfalfa pelletit! Ja rusinat ja banaani menettelee, mutta niitä saa harmillisen harvoin. Rusinaa vain jouluisin.
Inhokkiruoka: Kaikki muut pelletit, kaikki ruohot paitsi apila ja siankärsämö, muut omenat, paitsi ylikypsät kesäomenat, kurkut, salaatit ja monet muut.
Paras muisto 0-1vuotiaana: Meillä oli poikue tovereiden kanssa paljon kaikkea, näkkileipä "esteiden" syöminen ja muu hauska.
Paras muisto 2015: Elelin aika perus eläkepäiviä, mutta kivaa oli kun keväällä päästiin muuttamaan ulos, koska olen aina ollut enemmän ulkoilma kaneja, ja sisällä vain kökötän.



Paras ystäväsi: Sade ja Tumppi.
Miksi: Molemmat on vain laitettu naapuriini asumaan, joten on ollut pakko tutustua, ja pikkuhiljaa molempienkin kanssa ystävystyttiin. 
Paras yhteinen kokemus parhaan ystävän kanssa: Kun olin viisaana poikana löytänyt tieni Tumpin ulkoaitauksen puolelle, ja olimme ihan kavereita, ja makoilimme kumpanenkin alle metrin päässä toisistamme.
Pidätkö lumesta: Tykkään ihan hirmuisesti! Aina piristyn ulkona, mutta silloin kun on lunta niin jaksoin ihan vanhuksenakin innostua leikkeihin ja vauhdikkaampaan menoon.
Lempipuuhasi: Ulkoilu, auringosta nauttiminen ja lumessa leikkiminen.




Kotihäkkisi paras paikka: Molemmissa viimeisimmissä pokseissani tykkäsin olla kopin päällä, koska sieltä näkee mukavasti ympärilleen. Ulkona tykkäsin viettää aikaani kopissakin, koska siellä saa olla ihan rauhassa.
Miten ystäväsi kuvailisi sinua kolmella sanalla: Rohkea, rauhallinen, omistautuva.











2 kommenttia: