Sivut

lauantai 5. joulukuuta 2015

5. Luukku: Windfall marilyn


Kuva minusta


Nimi: Windfall marilyn
Lempinimi: Duracell, lyhyesti Dursu tai Durkku. Joskus joku saattaa kutsua Tursaaksikin.
Syntymäaika: 24.6.2014
Lempiruoka: Tjaa, aika paha kysymys, mutta tykkään ainakin banaanista. Kaikkien täysjärkisten kanien kuuluisi tykätä!
Inhokki ruoka: Ei ole mitään mitä en söisi, mutta en tykkää kauheasti marjoista. Ne tuntuu jakavan kauheasti mielipiteitä, jotkut inhoaa jotkut rakastaa.




Paras muisto 0-1vuotiaana: Tykkäsin kovasti, kun oli jo hiukan vanhempi, ja sain puolipikkusisaruksia, ja tykkäsin nukkua niiden kanssa pesässä, vaikka olinkin jo suunnilleen 2kk vanha.
Paras muisto tänä vuonna: Tykkään kaikista pienistä kaneista, eli tämän vuoden paras muisto oli, kun sain omia poikasia. Harmillisesti vain kaksi pysyi loppuun asti elossa, vaikka koitin olla hyvä äiti. Mörri asuukin viellä täällä, vaikkakin nykyään eri häkissä kuin minä.
Paras ystäväsi: Äiti- Fantsu ja Mumski. Tietenkin tykkään molemmista pikkusiskoistani Tofusta ja Hetastakin, vaikka välillä saatan hermostua niille, mutta se on kuitenkin harvinaista.
Miksi: Olen pienestä pitäen asunut Mumun ja äitin kanssa.





Paras yhteinen kokemus parhaan ystävän kanssa: Käytiin viime vuonna koko kolmen kopla näyttelyissä. Tottakai se oli aika pelottavaa, mutta todellakin erilainen kokemus.
Pidätkö lumesta: Höhhölumi ainakin on kivaa!
Lempi puuhasi: Ulkoilla kavereiden kanssa, tai nukkua yhdessä kasassa.
Kotihäkkisi paras paikka: Sanon varmaan kaikkien muiden kanssa saman, eli koppien edessä oleva taso. Nyt ollaan saatu siihen maton lisäksi tyynykin, niin kyllä meidän kelpaa.
Miten ystäväsi kuvailisivat sinua kolmella sanalla: Varovainen, ystävällinen, pörröinen.




Minä ihan pienenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti